Maya’s Hoefke  is opgericht omstreeks 1985 door de toenmalige bewoner: Jan Peters. Jan vond het wel gezellig dat kampeerders zijn “tuin” bezochten, en noemde het dan ook: een paradijsje! Het kampeerveld is aangelegd naar het idee van een Engelse tuin.

Sinds 1993 wordt de camping gerund door de familie van Beers, en ook wij zien de camping eigenlijk als onze tuin.

U bent van harte welkom op onze mooie mini-camping!

Maya’s Hoefke is een oase van rust! Wij bieden u ruimte en optimale privacy in een groene en natuurlijke omgeving. De beplanting rondom de camping en de bomen op het veld zorgen voor beschutting, schaduwplekken en privacy.

De gehele camping is voorzien van gratis wifi. En ons toiletgebouw, dat er inmiddels al meer dan 20 jaar staat, is schoon, ruim én verwarmd. Daarnaast biedt de camping grote kampeerplaatsen, voorzien van elektriciteit (6 amp) en water.

In de omgeving van Hoogeloon zijn enkele uitgestrekte natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en ontspannen. Wandel- en fietspaden zijn dan ook in de gehele gemeente aangelegd.

Naast kamperen op de camping kunt u bij ons ook een luxe blokhut, appartement en een caravan huren. Voor meer informatie over de luxe blokhut, het appartement en de caravan klikt u hier of in bovenstaand menu op “Huisjes & Caravan”.


Tot ziens en groetjes van de familie van Beers!